Виц - Как да поддържаш дълготрайна връзка

Млада жена търсела отговор на  с л е д н и я  въпрос:
- Как да поддържаш дълготрайна връзка, когато тя не  р а б о т и  безупречно?
Сетила се, че има техническа поддръжка, която неуморно  п о м а г а  на клиентите да се справят с проблемите. Изпратила имейл, описвайки  п о д р о б н о  случая. Скоро получила и отговор. Не пропускайте тази поучителна  к о р е с п о н д е н ц и я.
- Уважаема Софтуерна компания,
Преди година ъпргрейднах от Гадже 5.0 до Съпруг 1.0 и забелязах  о т ч е л и в о  забавяне в цялостната работа на системата. Приложенията Цветя и Бижута не тръгват  и з о б щ о, а работеха безпроблемно под Гадже 5.0.
Като добавка Съпруг 1.0 деинсталира много други  в а ж н и  програми, сред които Романтика 9.5 и Персонално внимание 6.5, след което инсталира  н е ж е л а т е л н и   програми като NFL 5.0, NBA 3.0, и Мач 9.0 Разговор 8.0 вече не работи, а Чистене вкъщи 2.6 просто разбива системата. Обърнете внимание, че вече опитах да пусна програмата Натякване 5.3, за да поправя проблемите, но напразно. Какво да  п р а в я?
Подпис, Отчаяна
Отговор:
- Драга Отчаяна,
Имайте предвид, че Гадже 5.0 е програма за  р а з в л е ч е н и е, докато Съпруг 1.0 е операционна система. Въведете команда: Мислех Че Ме Обичаш.html и се опитайте да свалите Сълзи 6.2. Не забравяйте да инсталирате и обновената версия на Вина 3.0. Ако това приложение проработи по предназначение, Съпруг 1.0 автоматично ще  в к л ю ч и  приложенията Бижута 2.0 и Цветя 3.5. Въпреки това имайте предвид, че ако претоварвате Съпруг 1.0, то може по подразбиране да се активизират програмите Сърдито Мълчание 2.5, Бар 7.0, или Бира 6.1. Последната е лоша програма, която инсталира Силно Хъркане и Шумно П*рдене Бета. При никакви обстоятелства НЕ  И Н С Т А Л И Р А Й Т  Е  Тъща 1.0 (в нея има вирус, който в крайна сметка ще поеме контрол над цялата система). О с в е н  това, моля, не се опитвайте да инсталирате отново Гадже 5.0. Тези приложения не са  с ъ в м е с т и м и  със Съпруг 1.0 и ще съсипят системата ви. Накратко, Съпруг 1.0 е страхотна програма, но има ограничения в паметта и не може да учи нови приложения бързо. Може да  з а к у п и т е  допълнителен софтуер, който да подобри паметта и работата на  с и с т е м а т а  ви. Препоръчваме ви Готвене 3.0 и Изкусително Бельо 7.7. Успех!
Виц - Как да поддържаш дълготрайна връзка

Comments

Popular posts from this blog

Авраам - стар евреин взел на заем 100 000$

Две семейни двойки са на вечеря

Един мъж се сгодил тайно от майка си